четверг, 27 апреля 2017 г.

Добавь больше спонтанности в процесс рисования

Add more spontaneity on your painting process

Рисование - это очень веселый и, в то же время, грязный (беспорядочный) процесс. И это именно то, что делает живопись настолько захватывающей. 

Painting art is funny and messy process at the same time. Too messy. And this is what makes painting so exciting. 
Flowering branch. Acrylic on watercolor paper
Я влюблена в эти брызги и подтеки на картине. Они создаются спонтанно, но придают каждому рисунки уникальный и яркий вид. Подобно тому, как раскрашена Вселенная с ее переливами цветов и блеском звезд.

I fall in love with these splashes and smudges. It is created spontaneously, but makes every arts are unique and bright. Splashes on the painting look like Universe that painted with color overflows and shine of stars.

Если вы еще сомневаетесь, что прекрасные картины рождаются именно во время беспорядка на вашем холсте или бумаге, то посмотрите видео Боба Бьюриджа и узнайте, как он создает чудесные абстрактные букеты цветов здесь или здесь

If you doubt that gorgeous paintings are born during a mess on your canvas or paper, you should watch Bob Burridge’s video on Youtube chanel and find out how he makes a beautiful abstract floral painting:  "Getting Out of a Mess..." and "Working with Color!"